keskiviikko 29. helmikuuta 2012

Vessanmatonvihaus kamppanja

Meille on muodostunut jonkin sorttinen ongelma, liittyen robynin pitkiin iltapäiviin kotona, henkilökunnan ollessa töissä. Joka aamu kissaneidin vessa putsataan putipuhtaaksi ennen töihin lähtöä. Silti melkeinpä joka viikko, palvelusväen palatessa töistä, on vessanmatolla iso ja huolella mattoon levitetty kasa kakkaa. Toissa aamuna henkilökunnan kotiin palatessa, robyn lymyili sängyn alla, tietäen tarkalleen mitä pahaa on taas emännän iloksi tehnyt. Jossakin vaiheessa meillä luovuttiin vessanmaton käytöstä kokonaan, mutta aina silti sitkeästi se on otettu uudestaan käyttöön. Kylmä kivilattia tuntuu nimittäin hieman ikävältä jalkojen alla suihkun jälkeen. Onko siis vika henkilökunnan itsepäisyydessä vai robyssä? Neiti on selvästikkin sitä mieltä että vessa on paljon parempi ilman mattoa. Välillä mietityttää tekeekö robyn tätä tylsyyttään vai onko taustalla jotakin muuta.


Tyhmä nainen. Pitäiköhän kakata ton tietokoneenkin päälle.


6 kommenttia:

 1. Saako Robyn syödä ruohoa vapaasti? Meillä vastaavat kakkaongelmat ovat usein liittyneet pitkien ruohonkorsien syömiseen, eli tavallaan on jotain jäänyt roikkumaan peräpeiliin ja se on sitten täytynyt pyyhkiä lähimpänä laatikkoa olevaan mattoon. Ongelman olen välttänyt hieman työläällä tavalla: tarjoamalla ruohonkorret lyhyiksi pätkittyinä kädestä. Siivoushulluna ihmisenä tämä hidas ja työläs tapa sopii minulle paremmin, sillä jos kissojen antaa itse häärätä ruohopurnukan kanssa, on laatikko-ongelmien lisäksi kohta muutakin sotkua: ruohokasvustoa multaisine juuripaakkuineen raahataan pitkin asuntoa ja etenkin Elliott repii ruohot juurineen irti, jos saa leikkiä puutarhuria vapaasti, eli koko ruohokasvusto on tuhottu kerralla. ;)

  Toki Robynin ongelma voi olla tylsistymistäkin tai jotain protestia hiekkalaatikkoa kohtaan. Esim. Amos on superhygieeninen ja valittaa jos laatikossa on jo ennestään tavaraa ennen hänen asiointivuoroaan, ja olettaa että ihminen muka siivoaisi laatikon jokaisen pissapaakun ja kakkapökäleen jälkeen, mutta siihen ei sentään ole vielä lähdetty! Tylsistyminen meillä ilmenee usein tavaroiden hajottamisena ja murtautumisena paikkoihin joihin ei saisi mennä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep..meillä robyn kyllä osoittaa olevansa tylsistynyt lukuisilla muillakin emännän sydäntä lämmittävillä keinoilla! Kuten esim verhojen nipsuista alas repimisenä, vessahiekan kopista ulos lappaamisena, mattolankojen irti nyhtämisenä...=) voisin keksiä vielä sata lisää.

   Meillä on yritetty syöttää robylle joskus nuorempana kissaruohoa mutta se ei jostain syystä meidän neidille oikein uppoa! Eli se ei ole ainakaan syy tähän kakkaprotestiin.

   Poista
 2. Suosittelen lämpimästi kaverin hommaamista Robynille, mitä pikemmin sen parempi! Muistan miten Elliott oireili yksinäisenä ja tylsistyneenä, kun Amosta ei vielä ollut kaverina. Se oli rankkaa aikaa molemmille. Ja valinnanvaraa ja -vaikeutta kyllä riittää kaverin valinnassa, mutta fakta on, että joku toinen vilkas rotu sen on syytä olla. En usko, että jostain superlaiskasta persialaisesta olisi kauheasti iloa ylienergiselle itikselle. Onnea kaverin metsästykseen! Sen tietää, kun oikea osuu kohdalle: siihen vaan hullaantuu ensisilmäyksellä. :)

  VastaaPoista
 3. Näinhän se on! Ollaan tosiaan sovittu treffit yhden oci-kasvattajan kanssa! Mennään hieman tutustumaan rotuun..jospa saataisiin ocista robylle kaveri =) Vaan vähän mietityttää miten roby suhtautuisi uuteen tulokkaaseen kun on niin omistushaluinen. Ja kokemukset toisen kissan kanssa saman katon alla eivät ole olleet hirveän positiivisia. Tosin siinä on varmasti vaikuttanut rotujen väliset erot ( britti narttu). Ja ehkä pentukissa olisi sitten eri juttu! Toivotaan parasta.

  VastaaPoista
 4. Jo vain, yksi on vapaana ja kasvattaja kommentoikin ja vinkkasi asiasta Viivin blogissa! Ota rohkeasti vaan yhteyttä!

  VastaaPoista