maanantai 12. maaliskuuta 2012

lisää vessapulmia

Robynin vessareissuihin liittyvät ongelmat jatkuvat edelleen ja tuntuu että keinot meinaavat loppua. Ennen roby kakki vessanmatolle vain henkilökunnan ollessa poissa, mutta nyt sitä tehdään silloinkin kun kaikki on kotona. Yhtäkkiä neiti ei suostu enää käydä tuossa vanhassa vessassa mikä on aikaisemmin kelvannut mainiosti. Hiekkakin on pysynyt samana, joten sekään ei voi olla syy neidin oikutteluun. Nykyisin roby kököttää vessakopin luukulla, ravistaa tassua ja tekee tarpeensa tuohon matolle. Ei vain voi käsittää! Vessa on putipuhdas ja pestään pesuaineella kerran viikossa. Ihan niin, kuin aina ennenkin. Kakat ja pissat siivotaan joka päivä. Tämä robyn uusi tapa on sen verran inhottava, että päätettiin nyt koittaa jotain uutta keinoa, millä tuon saisi loppumaan. Tilattiin nimittäin zooplussasta uusi, rutkasti isompi ja HIENOMPI vessa + uutta hiekkaa. Jospa ne vessakokemukset niiden myötä himen paranisivat.


Tottakai henkilökunnalle tyypilliseen tapaan shoppailihepuli iski ja tarttui sieltä tilaukseen muutakin. Harmaa, huopainen kissanpesä. Näytti niin ihanan lämpöiseltä ja kotoisalta, että mielellään ihmisväkikin sinne kaivautuisi (jos mahtuisi).



Meidän perheessä odotetaan innolla kevättä ja lämpimiä kelejä. Lumien sulamista ja auringonpaistetta. Niiden myötä saadaan meillä parvekkeen verkotusoperaatio käynnistettyä. Onko kellään hyviä vinkkejä parvekkeen verkottamisen suhteen?



4 kommenttia:

  1. Jokos teillä on parvekkeen verkottaminen päässyt käyntiin? Meillä on sama edessä joskus toukokuussa, kunhan muutetaan uuteen asuntoon (jos vuokranantaja suostuu verkottamiseen). Ajattelimme rakentaa ensin puiset kehikot ja niitata verkko siihen ja kiinnittää kehikot sitten parvekkeeseen esimerkiksi nippusiteillä. Saa nähdä, kuinka käy :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, meillä tuo sama operaatio odottelee vielä hiukan lämpimämpiä kelejä! Joskus toukokuun tienoilla siis. Meidän parvekkeen molemmilla puolilla on seinät, joten mietin saisiko verkot niihin kiinni jotenkin. Ja nuo niitit kuullostaa kyllä ihan hyvältä idealta! Nauloista kun jää vähän pysyvämmät jälet..=)

      Poista
  2. http://www.zooplus.fi/shop/kissat/luukut/parvekeverkot/suojaverkot/142760

    VastaaPoista
  3. Tilasin tästä zooplus.fi
    Puremisen kestävä Trixie -parvekeverkko, oliivinvihreä
    tosi hyvä verkko parvekelle, mukana koukut, helpo ripustaa, tarvitse vain ottaa parveken mittaat.

    VastaaPoista