lauantai 10. marraskuuta 2012

eka päivä uudessa kodissa


Tähän mennessä ei ole ollut näiden kahden tyttösen välillä muuta, kuin murinaa ja sähinää. Pikku sininen kävelee muina miehinä ympäri asuntoa, leikkii ja tarkkailee. Robyn sähisee ja murisee. Pitää kumallisia, apinamaisia äännähdyksiä. Pikku kisua ei  Robynin murinat pahemmin kiinnostaa. Katsoo vain ihmeissään ja kääntelee päätään.

Sininen sai nimekseen Luna. Siellä se pikku kuutyttö nyt uinuu Robynin lempi pesässä ;) Siitäkin on henkilökunta ehtinyt kuulla jo monet valitusvirret vanhemman naisen suusta.

Mainittakoon vielä se miten esimerkillisesti Luna oli koko pitkän automatkan Hämeenlinnasta Espooseen. Kantokassin suuaukko auki ja pieni ei edes yrittänyt ulos kassista. Nukahti vain tyytyväisenä ja alkoi kehrätä <3

Hieman vain huolettaa Luna, kun ei ole uskaltanut vielä käydä pissalaatikolla kertaakaan. Ruokakin on maistunut aika niukasti mutta ehkä se kuuluu tähän alkujännitykseen.Se on kuitenkin joutunut eroon emosta ja sisaruksista.  Täytynee vain toivoa parasta vaikka nämä ensimmäiset hetket tuntuvatkin ikuisuudelta.


2 kommenttia:

  1. Normaalilta alkuvaiheelta kuulostaa. Itse pidin poikia ekana päivänä useamman tunnin eri tiloissa, että Amos sai rauhassa tutustua asuntoon ilman pelkoa että vieras katti käy kimppuun. Amoksella myös kesti jonkin aikaa tajuta hiekkalaatikon funktio, vaikka samaa hiekkaa oli alkukodissakin. Kävi höpsö vaan piehtaroimassa laatikolla. :D Itsellä kun meni hermo sähinän ja murinan kuunteluun parina seuraavana päivänä, aloin levittää Elliottin hajua Amokseen silittämällä heitä vuorotellen. Taisin välillä käyttää jotain kangastilkkuakin apuna, heh. En tiedä oliko siitä mitään hyötyä tai onko tällä oletuksella mitään tieteellistä todistepohjaa, mutta luulisi ainakin, että kun vihainen kissa haistaa oman hajunsa uudessa tulokkaassa, suhtautuminen muuttuisi suopeammaksi. Tsemppiä jatkoon!

    VastaaPoista
  2. Jep! Nyt toka yö nukuttiin jo ovet auki. Ensimmäinen yö oli pakko nukkua pennun kanssa ovi kiinni ja miesväki nukkui Robynin kanssa olohuoneessa. Tänä aamuna sitten herätessäni siinä ne molemmat kissat nököttivät vierekkäin mun kainalossa =) Meno siis rauhottunut huomattavasti. Kyllä aika ajoin sähinääkin vielä kuuluu mutta paljon vähemmän, kuin alussa. Luna on uskaltautunut jo pissallekkin pari kertaa! Isommalle hädälle ei tosin mutta eiköhän se mene kun pakottava tarve iskee. Ruoka ja uni näyttää pienelle maistuvan.

    VastaaPoista