keskiviikko 30. maaliskuuta 2011

Say HELLO to robynhoood!

Tästä se nyt alkaa! Jo ollaan iät ja ajat seurattu muiden kissojen elämää blogien kautta ja vihdoin henkilökunta teki erinomaisen päätöksen! Meidän pikku robyn saa ihan ihka oman blogin! Tämä on elämäni ensimmäinen blogikokeilu ja saas nyt nähdä mitä tästä seuraa!

Eli valaistaas nyt vähän robyn historiaa! Olin jo jonkin aikaa haaveillut omasta pikku kissavauvasta ja päätös tapahtui lokakuussa 2010. Heti muutettuani uuteen asuntooni muuttaisi mun luokse joku ihana rakkauspakkaus! Aikaa meni netissä pyöriessä ja eri rotuihin tutustuessa. Parit eri rotujen pennutkin käytiin katsomassa kunnes tuli robyn! En ollut koskaan kuvitellutkaan ottavani itämaista kissaa, ajattelin vain että no voihan niitäkin nyt käydä kurkkaamassa ja se olikin sitten siinä. Heti ensisilmäyksellä olin ihan myyty tälle pienelle tyttö kissalle.

Laitettiin nimet paperiin ja robyn muuttaisi mun luo kunhan se olisi luovutusikäinen ja saanut viimeisetkin rokotukset. Se odotus oli ehkä pahinta! Kaupoista tuntui tarttuvan mukaan kaikki "ihanat" kissanlelut ja muut härpäkkeet. Yhtäkkiä niitä olikin sitten kokonaiselle kissayhdyskunnalle. Kaverit ja sukulaiset pääsi taas toteamaan että menee vähän överiksi. Mutta täytyihän sitä nyt kunnolla varautua!

Kun robyn sitten vihdoin muutti mun luokse meni kaikki aika ton pikku tornadon perässä juostessa ja sen touhuja vahtiessa. Jokapäivä löytyi uusia kivoja jekkuja mitä oli hauskaa tehdä ihan henkilökunnan iloksi! Ja on niitä kiva tehdä edelleen ;) Mutta en kyllä jekuista huolimatta vaihtaisi päivääkään!

Nyt on Robyn rimppakinttu puolivuotias ja vielä miljoonia jekkuja + kommelluksia edessä!