keskiviikko 20. heinäkuuta 2011

webbbbbbikamera gisuli

Henkilökuntaa on koetellut pari päivää inhottava vatsatauti ja Robyn on tietenkin ollut hengessä mukana! Hievahtamatta on maattu kokoajan toipilaan kyljessä kiinni. Pitihän siitä nyt sitten pari kuvaa räpsäistä.






reissuroby

Menin tänne jo valmiiks odottamaan lähtöä

voitaisko lähtee jo? hoh hoijaa

perjantai 1. heinäkuuta 2011

Blaaah..kamera kadoksissa!

Ollaan Robynin kanssa vähän pettyneitä tähän henkilökunnan kirjoitus ahkeruuteen! Pitkään käytössämme ollut kamera lähti muille maille ja nyt blogin tulevaisuus onkin hiukan vaakalaudalla. Kamera on siis aika must seuraavana ostoslistalla. Mutta sitten vähän kuulumisia...Ollaan harrastettu lähiaikoina paljon kyläilyä! Ronynistä on tullut päivä päivältä rohkeampi, eikä uudet paikat enää pelota ollenkaan. (paitsi ehkä ihan vähän.) Henkilökunnan vanhassa kotipaikassa ollaan käyty kyläilemässä Bebel nimisen brittikissa tyttösen luona. Robyn tuntuu ihailevan Bebeliä suuresti ja seurasikin sitä siellä käydessämme ihan joka paikkaan. Jos Bebel makasi sängyllä, meni Robyn viereen makaamaan ja vielä täysin samaan asentoon. Tunteet eivät vain tainneet olla oikein molemminpuolisia. Itse brittileidi oli varsin äksyllä päällä, eikä oikein näyttänyt nauttivan Robynin seurasta ja sille menetetystä huomiosta. Mutta ehkä ensi kerralla paremmin! Tilanteesta olisi toki saanut oivia kuvia, mutta henkilökunnan kamerattomuus tuli esteeksi.

Me halutaan sininen pikku kaveri! Henkilökunnan mielessä on jo kauan pyörinyt ajatus toisesta kissatytöstä ja nyt alkaa olla viimein oikea aika alkaa ajatella asiaa tosissaan. Rotu on siis jo päätetty. Robyn saa melko varmasti kaverikseen venäjän sinisen enemmin tai myöhemmin. Mutta ei poikaystävää =(