tiistai 25. lokakuuta 2011

elossa ollaan!

Täten Robyn ja henkilökunta ilmoittautuu olevansa edelleen hengissä ja jatkavansa täst edes hieman ahkerammin blogin päivittämistä! Muutama kuukausi sitten aikaisemmin käyttämämme kamera otti lopputilin ja palasi takaisin oikealle omistajalleen. Mutta nyt kuvaan on astunut uusi kamera ja boggailu voi täst edes jatkua entiseen malliin. Jee! Se on meistä ainakin hurjan mukavaa.

Blogitauon aikana on ehtinyt sattua ja tapahtua kaikenlaista. Esimerkiksi Robyn leikkaus. Rakkausaikoja alkoi tulemaan tiheämmin ja tiheämmin, miltein 2 viikon välein. Huuto oli sietämätöntä ja teki pahaa katsoa miten levoton Robyn oli kokoajan. Raukka kyyhötti sängyn alla mitä omituisimpia ääniä päästellen. Silloin päätettiin tehdä siitä loppu ja varattiin aika pitäjänmäessä sijaitsevaan eläinlääkäriasema Mevettiin.

Itse leikkaus sujui melko hyvin. Robyn tuotiin heräämöstä odottavan henkilökunnan luokse ja silloin alkoikin ongelmat. Pikkuinen oli hädintuskin hereillä, kun se jo singahti ulos kuljetusboksista ympäri odotus huonetta juosten. Nooh..kun karkulainen saatiin kiinni oli seuraava ongelma kaulatötteröiden koko.Yksikään tötterö ei ollut sopivan kokonoinen tuolle meidän ruikulle ja päätettiin lääkärin kanssa luopua siitä kokonaan. Saatiin lääkäriltä mukaan sideharsoa, josta sitten kotona taiteiltiin Robylle haalari mikä piti haavaa suojaavaa sidettä paikallaan. Ongelmat ei tietenkään loppuneet siihen. Haalarikaan ei tuntunut pysyvän millään päällä ja jouduttiin leikkaamaan vanhoista legginseistä vielä yksi suojahaalari edellisen päälle. Siltikin joka päivä henkilökunan palatessa töistä, Robyn tuli ILMAN haalaria ovelle vastaan. Sitkeästi niitä sitten puettiin ja riisuttiin edestakaisin. Noh..mutta kyllä siitä leikkauksta loppujen lopuksi ihan hyvin selvittiin. Nyt on meillä yksi iloisempi kissa enemmän =)

Kuvia pistetään kunhan tämä blogger antaisi niitä joskus lisäillä!