maanantai 30. tammikuuta 2012

Mauuuh uudessa kodissa mä voin....

juosta maratoneja ja maukua tinteille! Kaivautua vaatehuoneen kaaokseen ja ehostaa uuuta sohvaa rapsuttamalla sitä vähän sieltä sun täältä. Luxusta sanon mä! 60 neliötä reviiriä ja kuningaskuntaa. VAIN MUN! Vaikkakin nuo kaksi uutta pörinä&tärinä laitetta voisi mieluusti poistattaa alueeltani. Mitälie..

PEEÄS: Olen tässä nyt lähinnä sitä mieltä, että äiti sais tunkea ne "robylle kissakaveri" ajatukset pienten aivojensa perimmäiseen nurkkaan ja huomioida vain ja ainostaan MUA.


tiistai 24. tammikuuta 2012

KOTONA!

Hengissä selvittiin kotiin, onnellisina ja väsyneinä. Saa nähdä onko robyn vielä huomennakin onnellinen kotiin paluustaan, kun muuttolaatikko rulianssi alkaa. Ja sitä seuraavana päivänä kaikki tutut huonekalut katoaa! Sitä henkilökunta odottelee innolla...




perjantai 20. tammikuuta 2012

torstai 19. tammikuuta 2012

lomaterveiset numero 2.

"JOU. Samanmoinen meininki täällä lomakohteessa. Bebelillä on pipo tiukalla, eikä tajuu mua ollenkaan. Munmielestä ois kiva harjoittaa mun metsästystaitoja sen hännällä ja ottaa rallikisoja portaita ylös-alas, mut ei.Sevaan juoksee karkuun ja on tommonen nössö.Sit musta ois kiva mennä sen viereen vähän köllimään ja muutenki seuraa sitä kaikkialle. Ei vaan taideta olla ihan samaa mieltä asiasta. Tässä pieni demonstraatio viime päivien tapahtumista."









keskiviikko 18. tammikuuta 2012

osta äiti osta! vai mitenkäs päin se nyt olikaan...

Muuttopäivä lähenee vaan entisestään ja palvelusväen pää on täynny ideoita uutta kotia varten! Me saadaan uudessa kodissa paljon lisätilaa vessaan, joten sinne voisi miettiä jotakin uutta kissanvessa ratkaisua! Kauan on jo katseltu Zooplussassa myytävää puista, kissanvessa pöytää. Mikä olisi siis tietenkin aivan välttämätön. Ainakin henkilökunnan mielestä.

 Tuollaisen voisi toki joku käsistään taitava tehdä itsekkin! Mutta toistaiseksi henkilökuntihminen ei sellaisia taitoja omaa, mutta saattaa ehkä tuntea jonkun kuka omaisi. Täytyy siis kysellä hieman miten helposti onnistuisi ja miten kalliiksi tulisi! Tuollainen ja oman maun mukaiseksi tuunattuna. KYLLÄ! Se on toteuttamisen arvoinen projekti.
Tuota ei siis vielä raaskittu tilata, mutta murkinaa senkin edestä. Kymmenen koogeeeetä Royal Canin siamese raksuja, almo natural märkäruokia ja miljoona säkkiä tigerino kristallihiekkaa. Ja vielä laventeli tuoksulla. Saa nähdä suostuuku talon kissaväki sellaista edes käyttämään. Nomutta..pakettiin mahtui kaikkea maan ja taivaan väliltä. Valjaita, leluja herkkuja jajajaja. Taidettiin taas innostua ehkä vähän liikaa.

Mutta tässäpä pari kuvaa robynin leikkausajoilta. Silloin aikoinaan oli blogger kanssamme yhteistyöhaluton, eikä suostunut lisäämän kuvia. No tässä niitä nyt olisi.


Kiltisti ne haalarit sitten loppupeleissä pysyi päällä, vaikka alkuun ottikin päähän! Ja leikaushaava parani hyvin.

tiistai 17. tammikuuta 2012

Lomaterveiset

Terkut täältä landelta! Kohta kaksi yötä takana Nummelan perämetikössä ja hermo lepää. Ihanan iso talo, jossa voi vaan juosta yötä päivää rallia pitkin seiniä. Musta kyllä tuntuu että toi vanhempi kissa-täti on jo vähän kyllästyny muhun. Se ei jaksa edes enää sähistä vaikka puren sen häntää ja teen ohjus hyppyjä kaapin päältä sen niskaan. Eka yö ilman omaa henkilökuntaihmistä oli kyllä aika kamalaa. Luulin jo, että se kiittämätön nainen on jättänyt mut tänne lopullisesti. Mutta sitten se tulikin seuraavana päivänä tänne, kun tajus että ei voi elää ilman mun ihanaa läsnöoloani. Aattelin että noh..ehkä tällä kertaa voin viel antaa anteeks. Mutta toistumiseen tollanen peli ei kyllä vetele!

Plussaa on myös että saan leikkiä täällä kovista ja testata rajojani. Pari kertaa oon saanut kyllä jo aikamoiset huudot, kun leikin trapetsitaiteilijaa pyykinkuivaustelineellä ja kaadoin sen ja pyykit mun ruokakuppeihin! =) Heh..ei noilla ihmisillä oo kyllä minkäänlaista huumorintajua.

Nyt täytyy mennä äkkiä syömään kaikki ruokakupit tyhjiksi, ettei toi bebel luule että on päässy yläkynteen arvojärjestyksessä!

Adios

sunnuntai 15. tammikuuta 2012

kiitti mulle riitti


"Kun täällä kotona on niin hirvee hözellyz ja söhellyz ni mä pakkaan mun kamppeet ja lähen hermolomalle nummelaan. Saa toi palvelusväki jäädä tänne ihan keskenään noiden muuttolaatikkojensa kanssa. Mun pesäkin on mytätty tonne jonnekkin laatikkovuoren uumeniin. Ihan ihme touhua. Palaan sitten sinne valmiiseen uuteen kotiin ja ton pesän ois parasta olla sillon paikallaan!!!!!! "

muutoksien kuukausi

Onkin vierähtänyt taas tovi edellisestä päivittelystä. Nyt onkin siis kerrottavaa yllin kyllin.

Robyn ja henkilökunta olivat joulun vietossa Nummelassa, brittikissa Bebelin luona. Kaiken muun jouluhässäkän keskellä, oli kissoilla meneillään jonkin asteinen valta-taistelu. Sähinää ja salakavalia hyökkäyksiä joulukuusen alta.


Robyn oli tyttöjen välisessä valtataistelussa ehkä hieman niskan päällä, vaikka nuorempi osapuoli olikin.  Vaikka kyllä taisi robynkin pari kertaa saada nenillensä vanhemman rouvan tassusta. Mutta ei joulusta sen enempää. Sillä isoja muutoksia on luvassa niin henkilökunnalle, kuin robynillekkin. Nimittäin meidän poppoo muuttaa aivan uuteen asuntoon. Robyn saa rutkasti lisää tilaa ja ehkä jotain muutakakin jännittävää. Henkilökunta kävi nimittäin kissanäyttelyssä lauantaina tutustumassa eri kissarotuihin. Tutustuimme erääseen ocicat kasvattajaan, jolla oli näyttelyssä mukanaan 3 pientä pentua. Sama kasvattaja on suunnitellut teettävänsä ocicat tytöllään kesäksi uudet pennut ja silloin lähtee henkilökunta niitä katsomaan. Eli kissakaveri robynille on vihdoin ja viimein hakusessa!!