keskiviikko 18. tammikuuta 2012

osta äiti osta! vai mitenkäs päin se nyt olikaan...

Muuttopäivä lähenee vaan entisestään ja palvelusväen pää on täynny ideoita uutta kotia varten! Me saadaan uudessa kodissa paljon lisätilaa vessaan, joten sinne voisi miettiä jotakin uutta kissanvessa ratkaisua! Kauan on jo katseltu Zooplussassa myytävää puista, kissanvessa pöytää. Mikä olisi siis tietenkin aivan välttämätön. Ainakin henkilökunnan mielestä.

 Tuollaisen voisi toki joku käsistään taitava tehdä itsekkin! Mutta toistaiseksi henkilökuntihminen ei sellaisia taitoja omaa, mutta saattaa ehkä tuntea jonkun kuka omaisi. Täytyy siis kysellä hieman miten helposti onnistuisi ja miten kalliiksi tulisi! Tuollainen ja oman maun mukaiseksi tuunattuna. KYLLÄ! Se on toteuttamisen arvoinen projekti.
Tuota ei siis vielä raaskittu tilata, mutta murkinaa senkin edestä. Kymmenen koogeeeetä Royal Canin siamese raksuja, almo natural märkäruokia ja miljoona säkkiä tigerino kristallihiekkaa. Ja vielä laventeli tuoksulla. Saa nähdä suostuuku talon kissaväki sellaista edes käyttämään. Nomutta..pakettiin mahtui kaikkea maan ja taivaan väliltä. Valjaita, leluja herkkuja jajajaja. Taidettiin taas innostua ehkä vähän liikaa.

Mutta tässäpä pari kuvaa robynin leikkausajoilta. Silloin aikoinaan oli blogger kanssamme yhteistyöhaluton, eikä suostunut lisäämän kuvia. No tässä niitä nyt olisi.


Kiltisti ne haalarit sitten loppupeleissä pysyi päällä, vaikka alkuun ottikin päähän! Ja leikaushaava parani hyvin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti